Başkan Karaosmanoğlu, 'Zamanı İyi Kullanın Çünkü Çok Değerlidir''

Genç girişimcilerle buluşan ve tecrübelerini aktaran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Karaosmanoğlu, “Zamanı iyi kullanın çünkü çok değerlidir” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, 'Zamanı İyi Kullanın Çünkü Çok Değerlidir''
Kocaeli Kent Konseyi ve Genç Girişimciler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Tecrübe Konuşuyor” programının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Sivil Toplum Merkezi’nin kurulması aşamasından bugünkü çalışma prensipleri üzerinde kısa bir sunumun da yapıldığı toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Zamanı iyi kullanın, çünkü çok değerlidir. Ülkemizin kalkınması için faydalı işler ortaya koyacağız. Gününüzü iyi değerlendirin ki zararda olanlardan olmayın. Aydınlıkta yürüyenlerden olmak istiyorsanız çok çalışmalısınız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de toplantıya katılarak Sivil Toplum Merkezi hakkında genç iş adamlarına bilgilendirme yaptığı birliktelikte, tecrübelerini genç girişimcilere aktaran Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerin enerjisi ve üretkenliğinin ülkemiz için çok önemli olduğunu unutmayın. Üreten insan olacağız ve birbirimizin bilgisinden istifade edeceğiz. Azimli ve kararlı bir şekilde çalışanları herkes sever. Aynı zamanda moral alıp vereceğiz. Karamsar insanlar sadece sizi hedefinizden uzaklaştırır” diye konuştu.

Kaynak: İHA