Aydınlı Eczacılardan Emniyet Müdürü Baştuğ'a Anlamlı Hediye

Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, İstanbul’daki terör saldırısının ardından taziye ziyaretinde bulunduğu Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’a “Acınız Acımızdır, Başımız Sağ olsun" mesajının yazılı olduğu Türk Bayrağı hediye etti.

Aydınlı Eczacılardan Emniyet Müdürü Baştuğ'a Anlamlı Hediye


Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası çok sayıda polis ile vatandaşların şehit olması ve yaralanması nedeniyle Aydın Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ederek taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, Genel Sekreter Yüksel Şekerci, Sayman Ahmet Tolga Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Öyüş ve Ayşen Yardım katıldı.

Oda Başkanı Karaarslan, ziyaret esnasında üstünde "Acınız Acımızdır, Başımız Sağ olsun" mesajının yazılı olduğu Türk Bayrağını Emniyet Müdürü Baştuğ’a takdim etti.

Terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaaralan, “Ülkemizin birliğini ve dirliğini hedef alan, yüce milletimizin kutlu yürüyüşünü durdurmak, hiç olmazsa yavaşlatmak isteyen uluslararası güç odakları ve onların maşaları olan PKK, DHKPC, FETÖ, DEAŞ ve benzeri hain terör odakları bu saldırılarla milletimizin oynanan kirli oyunları görmesine ve daha da kenetlenmesine vesile olacaktır. Bu alçakça saldırılar ne milletimizi ne de onurlu Emniyet Teşkilatımızı sindiremeyecektir. Polisimize güveniyoruz ve daima onların yanındayız.

Bu vesile ile tekrar hain ve kalleş terör odaklarını lanetliyor, gerek son hain saldırıda, gerekse daha önceki hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm polislerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Kaynak: İHA