AK Parti İzmir, Polisin Yanında

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Alsancak Polis Karakolu’nda görevli polis memurlarına taziye ziyaretinde bulunarak İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

AK Parti İzmir, Polisin Yanında


AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Konak İlçe Teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan polis memurları için Alsancak Polis Karakolu’na taziye ziyaretinde bulundu. AK Parti olarak polislerin yanında olduklarını belirten Delican, "Hiç unutmasınlar bu millet onların yanında. Bir kez daha kahraman polislerimize teşekkür ediyoruz. Onlara ne kadar minnettar olsak azdır" dedi.



"Ameliyat yapmaya çalışıyorlar"

Alsancak Polis Karakolu’nda görevli memurlara çiçek de takdim eden Delican, şunları söyledi: "Cumartesi günü Türkiye’nin iki güzide takımının futbol müsabakasında 24 saat görev başında bulunan polis kardeşlerimiz barış elçisi gibi iki takımın taraftarları birbirleriyle herhangi bir sıkıntı yaşamasın diye görev başındaydı. Türk polisi her zaman fedakarlıkla yapmış olduğu görevini bir kez daha hayata geçirirken, maalesef hain kalleşler geldiler, oradaki fidanlarımızı kurutmaya çalıştılar. Hem birçok sivil vatandaşımız, hem de devletimizin çatısı altında polislik görevini yapan evlatlarımız şehit oldu. Hepsine yürekten rahmet diliyoruz. Onlar makamların en büyüğüne ulaştı. Şehit oldular. Tabii ki arkalarında birçok acılı aile bıraktılar. Biz de aynı acıyı taşıyoruz. Acılar paylaştıkça hafifler. AK Parti olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek üzere geldik. İnşallah bugünleri aşacağız. Bu hainlerin ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunu polisimizle, askerimizle, milletimizle beraber bozacağız. Bugünlerin geçici olduğunu biliyoruz. Türk milleti nasıl şahlanıp ayağa kalkıyorsa o zaman arkasından onu çekmeye çalışan birçok emperyalist güç, dış mihraklarla Türkiye’de ameliyat yapmaya çalışıyor. Bu ameliyata asla izin vermedik, vermeyeceğiz de. Bunu da kahraman polisimiz ve askerimizle başarıyoruz. Hiç unutmasınlar bu millet hep onların yanında. Bir kez daha kahraman polislerimize teşekkür ediyoruz. Onlara ne kadar minnettar olsak azdır."
Kaynak: İHA