AK Parti'den Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, İstanbul’da gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet şube müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti'den Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
Akçay ilk olarak Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Akçay ve beraberindekiler çevik kuvvet personeline hem taziyelerini iletti hem de karanfil takdim ettiler.

Türkiye’de artık hem halkın hem de siyasi partilerin teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde dik durduklarını ifade eden Akçay, “İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı her ne kadar yüreklerimizi dağlasa da milletimizi bölemiyor. Bu tip saldırılar sonucunda halkımız birbirine daha da kenetleniyor. Devletimiz, milletimiz ve siyasi partilerimiz terör karşısında dik bir duruş sergiliyor. Meydanı üç beş çapulcuya asla bırakmayacağız. Devletimiz ve milletimiz el ele terör belasının üstesinden gelecektir. Güvenlik güçlerimizin her zaman destekçileriyiz. Devletimiz terör örgütlerine karşı ciddi somut adımlar atıyor. Halkımız da bunu görüyor ve destek veriyor. Bu yüzden şu anda dünyada birçok ülkenin gözü Türkiye’de” dedi.

Ziyaretle son derece mutlu olduklarını ifade eden Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, halkın verdiği desteğin kendilerine şevk verdiğini belirterek Türkiye’nin üç beş çapulcuya boyun eğmeyecek kadar büyük bir ülke olduğunu dile getirdi.
Kaynak: İHA