Vali Çakacak, TÜGİAD Çukurova Şubesi Yönetimini Kabul Etti

İçel Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi’nin 4. dönem yönetim kurulu başkanı seçilen Gül Akyürek ile yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Vali Çakacak, TÜGİAD Çukurova Şubesi Yönetimini Kabul Etti
Çakacak, ziyarette yaptığı konuşmada, genç iş insanlarının yürüttüğü başarılı çalışmaları görmenin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Türkiye’nin sürekli büyüyen, gelişen ve uluslararası arenada söz sahibi olan bir ülke konumuna gelmesinden rahatsız olan şer odakları, ülkemiz üzerinde gerek terör ve gerekse ekonomik anlamda türlü oyunlar oynamaktadır. Sizler gibi genç iş insanı ve sanayiciler ise yurtiçinde ve yurtdışında başarılı çalışmalar yürütmekte, bu başarılı çalışmalarla bizleri gururlandırmaktasınız" dedi.

Çakacak, özellikle genç iş insanlarının bu azimli çalışmaları sürdükçe, bu zor günlerin hep birlikte aşılacağını, ülkenin yoluna devam edeceğini söyledi.



TÜGİAD Çukurova Şube Başkanı Akyürek ise özellikle 15 Temmuz sürecini etkin bir şekilde yürütmesi sayesinde, o sıkıntılı sürecin ciddi bir sorunla karşılaşmadan atlatılması noktasında verdiği büyük desteklerden dolayı genç iş insanları adına Vali Özdemir Çakacak’a teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Akyürek, Vali Çakacak’a şükür duası takdim etti.
Kaynak: İHA