Vali Bektaş'ın Okul Ziyareti

Rize Vali Erdoğan Bektaş, Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokuluna giden Vali Bektaş, Okul Müdürü Cemil Metoğlu ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Bektaş, ziyareti sırasında okul çevresinde incelemelerde bulunduktan sonra bilgisayar laboratuvarını ziyaret ederek sınıf öğretmeni ve öğrencilerle bir süre görüştü.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Vali Bektaş, genel ve temel eğitimin ortaokullarda verildiğini belirterek, 'İmam hatip ortaokullarına bir de dini bilgiler eklenerek daha iyi bir açılım sağlanıyor. Bu okulda ümit beklediğimiz ve bağladığımız okullarımızdan birisi.' dedi.

Bektaş son olarak, 'Ufak eksikliklerimiz var. Onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Fiziki yapıda bir sorunumuz yok. Öğretmenlerimiz öğrencilerle buluşmuş durumda. Eğitimin niceliği ve içini doldurma konusunda sorunlarımız var. Biz daha çok çalışmalarımızı buraya yönlendirmeye çalışıyoruz. Kodlama eğitimi ve diğer konularda öğrencilerimize daha iyi bir içerik ve dolulukla hayata hazırlamak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. İnşallah başarılı oluruz.' diye konuştu.

Kaynak: AA