Üniversite Öğrencilerinden Polise 'Sıcak' İkram

Yozgat'ta bir grup üniversite öğrencisi, soğuk havada görev yapan polis ekiplerine çorba ve yemek ikram etti.

Yozgat’ta Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan bir grup üniversite öğrencisi, soğuk havada uygulama yapan polislere sıcak çorba ve yemek ikramında bulundu.

Muslubelen mevkisinde trafik uygulaması yapan polisleri ziyaret eden öğrenciler, karanfil verdikleri güvenlik güçlerine yemek ikram etti. Polislerle bir süre sohbet eden öğrenciler, hatıra fotoğrafı çektirdi.

KYK İl Müdürü Rasim Parlak, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'daki polislere yönelik hain saldırıdan dolayı tüm polis ve askerlerin arkasında olduklarını belirtmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini bildirdi.

Bozok Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Kader Gökçeli de hava şartlarının çok kötü olduğunu, bu soğuğa 5 dakika bile dayanamadıklarını dile getirdi.

Dualarının polislerle olduğunu anlatan Gökçeli, şöyle konuştu:

'Allah polislerimize yardım etsin, inşallah Rabbim onlara kolaylık versin. İnşallah her şey yoluna girer, ülkemiz bir an önce huzur ve barışa tekrar kavuşur. Tek duamız bu, artık masum insanlar ölmesin. Güvenlik güçlerimizin zor şartlarda bizim için bir şeyler yaptığını görmek ve bizzat yaşamak için buraya geldik. Onlara biraz da olsa manevi destek olmak için çorbalarımız ve yemeklerimizi ikram etmek için buraya geldik. Umarım onlar da mutlu olmuşlardır. Gerçekten onları seviyoruz, iyi ki varlar, iyi ki bizi koruyorlar, Allah yokluklarını vermesin.'

Polislerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Zeynep Coşkunçelebi de İstanbul’da yaşanan terör saldırısından dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

Polislerin zor şartlarda görev yaptığını aktaran Çoşkunçelebi, 'Polisimizin yanındayız, onlar her zaman dualarımızdalar, her şekilde onların yanındayız. Polislerimize çok teşekkür ederiz. Allah onların yardımcısı olsun.' dedi.
Kaynak: AA