Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı 'Teröre Lanet, Birlik Ve Beraberliğe Davet'

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Beşiktaş’taki hain saldırının ardından bir basın açıklaması düzenleyerek terörü lanetledi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı 'Teröre Lanet, Birlik Ve Beraberliğe Davet'
TGTV tarafından dün Haliç Kongre Merkezi’nde Beşiktaş’taki hain terör saldırısıyla ilgili basın açıklaması yapıldı. "Teröre Lanet, Birlik ve Beraberliğe Davet" sloganıyla gerçekleşen basın açıklamasına aralarında İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Okyay’ın da bulunduğu çok sayıda vakfın yöneticisi katıldı.

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. Hamza Akbulut yaptığı açıklamada, terör karşısında sarsılmayacaklarını söyleyerek, “Beşiktaş’ta bir spor müsabakası sonrasında çevik kuvvet birliği hedef alınarak polisimize ve halkımıza karşı yapılan terör saldırısını lanetliyoruz. Bu hain saldırı sonrasında şehit olmuş polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu acılı günde, başta şehit veren ailelerimiz olmak üzere, milletimize başsağlığı diliyoruz. İnsanlık düşmanı terör örgütlerini ve onlara hamilik yapanları şiddetle telin ediyoruz. Şehitlerimiz, tam bağımsız bir ülke olmamız için canlarını ortaya koymuşlardır. Ruhları şad olsun" şeklinde konuştu.

TGTV Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. Hamza Akbulut, saldırının daha önceki saldırılarda olduğu gibi Türkiye’nin bağımsızlığına ve istikrarına yapıldığını belirterek, "Bölgemizi karış karış işgal eden istilacı güçler, ülkemizi de kendilerine bağlı bir şehir devleti haline getirmek için terör örgütlerini taşeron olarak kullanmaktadırlar. Küresel güçlerin modern silahlarla donatıp, her türlü taktik ve lojistik destek sağladığı terör örgütleri ile karşı karşıyayız. Bu saldırılar karşısında, 15 Temmuz darbe girişiminde olduğu gibi birlik, beraberlik ve tam bağımsızlık inancımızla dimdik duracağız. Bu toprakları milletimize vatan yapan inanç ve mücadele ruhumuz terör karşında asla sarsılmayacaktır. Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı olarak, terörün birlik ve beraberliğimizi bozamayacağına ve istikbal yürüyüşümüzün devam edeceğine inancımız tamdır. terör eylemleri karşısında, milletimizi, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, yekvücut olmaya davet ediyoruz. İstismara yol açabilecek söz ve eylemler konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğini hatırlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA