Öğrencilerden Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğrencileri, Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul’daki terör saldırısı nedeniyle desteklerini gösterdiler.

Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Aşkın, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Müdürü Gürkan Özçelik, Meslek Öğretmeni Hukuk Müşaviri Şahin Yalçın ve öğrenciler, Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret esnasında İstanbul’daki terör saldırısında meslektaşlarını yitiren polislere başsağlığı dilendi.

"Bu millet, devlet ve bayrak dünya durdukça var olacak" diyen Okul Müdürü Aşkın, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu millet tarihi boyunca hiç diz çökmedi ve çökmeyecektir, hiç esir olmadı ve olmayacaktır. Bu bayrağın, ezanların, devletin ve milletin varlığı şehitlerinin sayesinde olduğunun farkındayız. Canımızı yaktılar, canları yanacaktır. Biz bir olmaya, diri olmaya devam edeceğiz. Mensubu olduğum eğitim kurumunda öğrencilerimizle şehitlerimizi hep ön planda tuttuk ve tutmaya devam edeceğiz. Bugünde sizlerin yanında acınıza ortak olmak için öğrencilerimle birlikte taziyenize geldik. Rabbim şehitlik şerbetini içen kardeşlerimize rahmet eylesin, siz kıymetli Çevik Kuvvet ailesine de başsağlığı diliyorum.”

Aşkın, konuşmasının ardından polislere tek tek başsağlığı diledi.
Kaynak: İHA