MHP Genel Başkan Yardımcıları İzmir'e Geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla üç genel başkan yardımcısı, 17-18 Aralık tarihleri arasında İzmir’de olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla genel başkan yardımcıları Türkiye turuna çıkıyor. Bu çerçevede 17-18 Aralık tarihleri arasında İzmir’e gelecek olan MHP Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mehmet Günal, MHP Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, MHP’nin son dönemde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek. Toplantılarda; MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP MYK Üyeleri Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, MHP MDK Başkanı Halil Öztürk, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba da konuşma yapacak. 17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de Atlantis Susuzlu Otel’de yapılacak basın toplantısının ardından kentteki basın yayın organlarını ziyaret edecek olan MHP heyeti, 18 Aralık Pazar günü ise Halkapınar Hakemler Seminer Salonu, Aliağa Atatürk Kültür Merkezi ve Ödemiş Kültürpark Nikah Salonu’nda toplantı yapacak.

MHP politikalarının teşkilat mensuplarına aktarılmasını amaçlayan toplantılar, partililerle istişare zemini oluşturacak.
Kaynak: İHA