Koşan Ve Proje Üreten Belediyeyiz

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı parti binasında yapıldı.

Koşan Ve Proje Üreten Belediyeyiz
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı toplantıda, ilçe teşkilatının yaptığı ve yapacağı çalışmalar ele alındı.

“Cumhurbaşkanını doğru anlamalıyız”

Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptığı konuşmada belediye ve teşkilat olarak uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek, yeni Türkiye’nin vizyonuna uygun bir belediyecilik yaptıklarını söyledi.

Başkan Genç, "Yeni Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için şehirlerin de dönüşmesi gerekmektedir. Şehrimizle alakalı hedeflerimizi gerçekleştirmemiz için Sayın Cumhurbaşkanımızı doğru anlamalı ve hedeflerini doğru okumalıyız. Çünkü siyasi liderini okuyamayanların başarılı olma şansı yoktur. Türkiye’deki dönüşümü şehrimizde gerçekleştirmek zorundayız" dedi.



“Gelişim, yöneticilerin elinde”

Dünyanın gelişim ve dönüşümüne dikkat çeken Başkan Genç, "Kendimizden, Samsun’dan ve Türkiye’den ibaret bir dünyada yaşamıyoruz. Her ülke, her şehir birbirini takip ediyor, etkiliyor ve etkileniyor. Dolayısıyla biz de belediye olarak bu süreçleri, değişimi, dönüşümü doğru okuyoruz. Yani yönetici olarak çağa ayak uydurmak mecburiyetimiz var. 200 sene önce ticaret yapan toplumlar en güçlü idi. 100 sene önce sanayi kendini hissettirdi. Sonra yüksek teknoloji, şimdi ise bilgi en önemlisi. Öyleyse bilgiye hakim olmak lazım. Bu da masa başında oturarak olmuyor. Şehirlerin gelişimi, vizyonu olan yöneticilerin elinde" şeklinde konuştu.



Göksel: “Büyük bir aileyiz”

Birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel de AK Parti olarak büyük bir aile olduklarına dikkat çekerek AK Parti ailesinin Türkiye’nin daha ileriye gitmesi için canla başla çalıştığını söyledi.

Göksel, "Önümüzde bir yeni Anayasa ve referandum süreci var. Türkiye’nin hedefleri ve yeni Anayasa’nın hayata geçmesi için bu referandum süreci çok önemli. Teşkilatlar olarak buna hazırız. Ancak bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de teşkilatlarımızın aynı ciddiyetle çalışacağına inancım tamdır" ifadelerini kullandı.

Canik uyumuyla örnek oluyor”

Canik’te en dikkat çeken özelliğin uyum olduğunu dile getiren AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ise, şunları söyledi: "Görevde bulunduğumuz süre zarfında belediye başkanımızdan meclis üyelerimize, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, teşkilatımızın her kademesiyle uyum içerisinde bir teşkilatçılık çalışması yürütüyoruz. Teşkilat olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Canik hem belediyecilik yönünden hem de teşkilat çalışmaları bakımından örnek teşkil etmektedir."
Kaynak: İHA