Körfez'de Ekipler Gece Boyu Çalıştı

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı nedeniyle yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına yoğun mesai yaptı.

Körfez'de Ekipler Gece Boyu Çalıştı
Akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası; Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan tuzlama ekibi, 7 adet jcb iş makinesi, 1 adet greyder, kanal açma aracı, saha takip aracı karla mücadele için sahadaydı.

Belediye içindeki tüm müdürlüklerinin koordineli çalışmaları ile vatandaşların ve araçların yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına yürütülen çalışmalarda, kent genelindeki kapanması muhtemel arterlere müdahalede bulunuldu. Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çağrı Merkezi, 500 00 50 numaralı hattan vatandaşların taleplerine de anında cevap verildi.

Yoğun kar yağışında 50 personelin çalıştığı ekip; İlimtepe, Kalıcı Konutlar, Yukarı Hereke ve köyler olmak üzere ilçeyi 4 bölgeye ayrılarak çalışma yürüttü. Kent merkezinde de yürüyüş alanlarında tuzlama çalışması vardı. Yetkililer, “Meteorolojinin verdiği bilgi doğrultusunda kar yağışı için hazırdık. Bölgede şu an herhangi olumsuzluk yok. Her türlü önlemimizi aldık” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA