Kaymakam Şahin, Dilovası'na Veda Etti

Dilovası'ndan İstanbul'un Esenler ilçesine atanan Kaymakam Hulusi Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Hulusi Şahin, onuruna düzenlenen yemekle Dilovası'na veda etti.

Şahin, etkinlikte yaptığı konuşmada, memleket hizmetinin her yerde yapıldığını belirterek, 'Yeter ki iyi niyetli ve yaptığımız işin hakkını vererek yapalım.' dedi.

İlçede görev yaptığı sürede başta eğitim alanında olmak üzere önemli çalışmalara yaptıklarını ve bunların meyvelerinin ileriki yıllarda alınacağını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

'Günümüzde ne sıkıntımız varsa eğitimdeki eksikliklerimizden ama ne fazlamız varsa da eğitimdeki başarımızdandır. Dilovası'nda eğitim konusunda yaptığımız çalışmaların neticesi ceviz ağacının meyvesi gibi olacaktır. İnsana yapılan yatırımların meyveleri sonra toplanacak. Bu milli bir davadır. Başka vatanımız yok. Bu vatan bizim, başka gidecek sığınacak yerimiz yoktur. Bugün ülke olarak, toplum olarak zor şartlar içinden geçiyoruz. Milletimiz bu dönemlerden çok daha güçlü çıkacaktır. Hangi işimizi yaparsak en iyi şekilde yapmak zorundayız. İş ahlakı olarak yaptığımız her işi en güzel yapmak zorundayız.'

Şahin, görev süresince ilçedeki tüm kurum ve kuruluşla tek bir kurum gibi çalıştıklarını, bunun için tüm kurum çalışanlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Dilovası'nın, Türkiye'nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu, Türk ticaretinin yüzde 7,5'inin ilçedeki limanlardan sağlandığına işaret eden Şahin, 'Ülke ticaretinin ise tek başına yüzde 5'ine ilçemiz katkı sağlıyor. Milli ekonomiye katkısı olan büyük bir ilçemizdir. Her şeyi ile Türkiye’nin en kıymetli ilçeleridir. Buradaki sanayicilerimiz en kıymetli varlıklarımızsınız, ülke ekonomisine hizmet ediyorsunuz, size bir gönül borcumuz var, çevreye duyarlı, ülkesine katma değer sağlayan sanayicilerimiz başımızın tacıdır. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi arzu ediyorum.' dedi.

Yemeğe, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra sanayiciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA