Kar-Mek'li Kadınlar Göz Kontrolünden Geçti

Kartepe Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerini geniş bir yelpazede sürdürmeye devam ediyor.

Kar-Mek'li Kadınlar Göz Kontrolünden Geçti
Eğitim, spor, sağlık, kültür gibi alanlarda yaptığı aktiviteler ile adından sıkça söz ettiren Kartepe Belediyesi, son olarak Kültür Müdürlüğü’ne bağlı Eşme Mahallesi Kar-Mek kurslarında ders gören kadınların göz sağlığı için, özel bir hastanenin işbirliğinde toplu göz kontrolü organize etti.

Öncelikli olarak çocuk ve kadınlara yönelik planlanan, uzman doktorlar ve uzman optisyen personelin görev aldığı göz kontrolleri düzenli bir şekilde yapılmaya devam ediliyor. Hedef, süreç içerisinde tüm bilgievi öğrencileri ve Kar-Mek kursiyerlerinin bu kontrollerden faydalanmasını sağlamak.

İlçe halkının göz sağlıkları ile ilgili koruyucu tedbirleri öğrenerek zamanında önlem alabilmeleri için göz kontrolüne götürülen Eşme Mahallesi Kar-Mek kursiyerleri hanımları kontrollerin sonunda, “Bizim için çok yararlı oldu. Gündelik hayatımızda kendimizi çoğu zaman ihmal ediyoruz. Belediyemiz ön ayak oldu sağolsunlar. Eğitim, kültür, spor, sağlık konularında Başkanımızın çok değerli hizmetlerinden yararlandıkça her seferinde kendimizi daha değerli hissediyoruz. Bunun gibi faydalı hizmetleri bizlere sunan Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e çok teşekkür ediyoruz.” dediler.
Kaynak: İHA