Gencer Açıklaması 'KF Mutfak Adı Altında Yeni Bir Konsept Geliştirdik'

Komşufırın, öğle yemeklerinde hızlı, sağlıklı, lezzetli ve güvenilir ürünler yemek isteyenler için KF Mutfak adı altında yeni bir konsept geliştirdiğini açıkladı.

Gencer Açıklaması 'KF Mutfak Adı Altında Yeni Bir Konsept Geliştirdik'
Komşufırın, öğle yemeği isteyenler için KF Mutfak konseptini geliştirdi. Yeni konseptin uygulanmasına ilişkin açıklama yapan Doruk Grup Başkanı Hasip Gencer, "KF Mutfak ile sağlıklı, taze ve besleyici ürünleri tüketmek isteyenler için ekmek arası ve ekmek üstü lezzetler üretecek. İlk KF Mutfak bölümünü Etiler mağazasında açan Komşufırın, 2017 yılında 25 mağazasında daha KF Mutfak bölümü açmayı planlıyor" dedi.

"Menü tüketici taleplerine göre değişecek"

Gencer, KF Mutfak’la hızlı bir öğün için sağlıklı, taze, besleyici ve güvenilir ürünler tüketmekten vazgeçmeyenlerin uğrak noktası olmayı hedeflediklerini belirterek "Lezzetli ekmekler ve taze içeriklerle hazırlanan ekmek arası, ekmek üstü lezzetleri ile hızlı bir öğünü, sağlıklı ve doyurucu bir deneyime çeviriyor. Klasik sokak lezzetlerinden, batılı mutfaklardan ilham almış gurme tatlara kadar farklı damak tatlarına hitap eden KF Mutfak menüsü, mevsimsel değişimler ve tüketici taleplerine göre değişecek" açıklamasında bulundu.
Kaynak: İHA