Gazetecilerden Emniyete Taziye Ziyareti

Bartın’da görev yapan gazeteciler, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için Kemer Köprü Polis Merkezi Amirliği’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerden Emniyete Taziye Ziyareti
Terör saldırılarını kınayan gazeteciler polise "Her zaman yanınızdayız" mesajı verdiler. Ellerinde çiçeklerle gelen gazetecileri Polis Merkezi Amiri Cengiz Erenoğlu karşıladı. Yerel gazete, haber sitesi ve ulusal haber ajansları temsilcilerinin yer aldığı ziyarette, bütün Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısı kınanarak lanetlendi. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Polis Merkezi Amiri Cengiz Erenoğlu, birlik beraberlik içerisinde bu zorlu sürecin atlatılacağını söyledi.

Erenoğlu, konuşmasında “İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ve Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ekrem Altunok da ziyarette hazır bulundu. Yavuzaslan ve Altunok da yapılan saldırıların Türk Milletenin birliğini bozamayacağını, terörün asla amacına ulaşamayacağını, Türkiye’nin birlik beraberlik içinde bu sorunun üstesinden geleceğini söylediler. Yavuzaslan ve Altunok, “Polisimizin, askerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA