Fiat Egea Station Wagon İzmir'de Satışa Sunuldu

Tofaş’ın Türk mühendisleri tarafından Bursa fabrikasında üretilen Fiat Egea Sedan ve Hatchback’in ardından Fiat Egea Station Wagon da Birmot İzmir şubesinde satışa sunuldu.

Kullanıcılarının konfor anlayışına ve yükleme kapasitelerine göre farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekildeki özellikleriyle dikkati çeken Fiat Egea Station Wagon'un, teknolojik olarak kabin içinde konforu arttıran ve rahat bir alan sağlayan yenilikleriyle İzmir Birmot'ta yerini aldı.

1,4 litre ve 120 beygir benzinli T-Jet, 1,6 litrelik 120 Hp M.Jet motor türleriyle dizel, benzin ve dizel otomatik vites (DCT) seçenekleriyle Fiat Egea Station Wagon, 50 litre kapasite yakıt tankına sahip. Fiat Egea Station Wagon'da, güvenlik için 6 hava yastığı, yokuş kalkış, ESP ve lastik basınç kontrol sistemi, arka park sensörlerinin yanında araç sürüş konforunu en üst düzeye taşıyan AUX, USB, Bluetooth bağlantı noktaları, otomatik klima, karanlık yağmur far sensörü; led gündüz farları; hız sabitleme sistemi gibi birçok özellik bulunuyor.

Birmot İzmir Şube Müdürü Burak Yolcu, açıklamasında, 'Station Wagon’un da katılımıyla şubemizde ezber bozan Fiat Egea’nın tüm modellerini sergilemeye başladık. Çok avantajlı Aralık ayı kampanyalarımızla araç sahibi olmak isteyen müşterilerimizi showroomumuza bekliyoruz' dedi.

Kaynak: AA