Eskişehir'den Kısa Kısa

Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi belgelerin harmanlanarak oluşturulduğu Kurtuluş Müzesi'ne ziyaretler devam ediyor Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Akçasoy ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Kapanoğlu, Vali Yardımcısı Günay'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi belgelerin harmanlanarak oluşturulduğu Kurtuluş Müzesi'ne ziyaretler devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kurtuluş Müzesi'nin yerli-yabancı turistlerin yanı sıra öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Müze önünde kuyruklar oluşturan vatandaşların milli mücadele döneminin öncesi ve sonrasını öğrendiği, öğrencilere ayrılan özel odada ise ekranlarda çizgi filmler eşliğinde kurtuluş mücadelesinin izletildiği belirtildi.

- Kent Konseyi'nden Günay'a veda ziyareti

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu, Aydın'a vali yardımcısı olarak tayin olan Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay'ı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyinden yapılan açıklamada, Başkan Akçasoy'un Günay’a yeni görev yerinde başarılar dilediği belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günay ise Eskişehir Kent Konseyi'nin birbirinden başarılı ve anlamlı etkinliklerini takip etmekten mutlu olduğunu kaydederek, 'Burada görev yaptığım sürede sizleri tanımak benim için büyük bir kazanç oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum.' dedi.

- Vali Çelik'ten Karayolları 46. Şube Şefliğine ziyaret

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Karayolları 46. Şube Şefliğini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, Karayolları 46. Şube Şefliğini ziyaret eden Çelik, kurumun çalışmalarıyla ilgili Şube Şefi Kadri Özbek’ten yapılan hazırlık ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurumları daha yakından tanımak ve çalışanlarla tanışmak için fırsat buldukça çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği dile getiren Çelik, verdiği bilgiler için Özbek'e teşekkür etti.
Kaynak: AA