Emet-Tavşanlı Karayolu'nun Bazı Bölümleri Trafiğe Açıldı

Emet-Tavşanlı Karayolu’nun 9 kilometrelik bölümü trafiğe açıldı.

Emet-Tavşanlı Karayolu'nun Bazı Bölümleri Trafiğe Açıldı
Halen yapımına devam edilen Emet-Tavşanlı Karayolu’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Emet AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yeni yol hakkında açıklamalarda bulundu.

Emet-Tavşanlı Karayolu’nun 2017 yılında tamamen bitirilmesinin hedeflendiğini ifade eden Başkan Yağcıklı, "Kış ayı öncesi , hükümetimzin büyük desteği ve takiplerimiz neticesinde Emet- Tavşanlı yolumuzun bir kısmı trafiğe açılmıştır. Şu anda 9 kmlik yol trafiğe açıldı. Bu yolun tamamı yeni farklı güzergahı olan yoldur. Artık , bu yolda seyehat eden halkımız , günlüce mevkiinde bulunan, keskin virajları olan dağ yolunu kullanmayacaklardır. Bu da yolda geçen süreyi büyük ölçüde kısaltmıştır. Yolun geri kalan kısmınında 2017 yılında tamamlanması için takip ve çalışmalarımıza Ak PArti ilçe teşkilatı olarak devam edeceğiz.Yolun yapılmasında emeği geçen başta hükümetimize , milletvekillerimize , Ak Partili dava ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tavşanlı-Emet-Simav grup yolu olarak planlanan yol çalışmaları sonunda, mevcut 98 kilometre olan yol, tüm çalışmalar tamamlandığında 79 kilometreye düşecek. (MS-EFE)
Kaynak: İHA