ÇMYO Öğrencileri Terörü Kınadı

Çıldır Meslek Yükse kokulu öğrencileri İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör olayı sebebiyle terörü kınadılar.

ÇMYO Öğrencileri Terörü Kınadı
Çıldır Meslek Yüksek okulu öğrencileri İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen 44 şehit verdiğimiz saldırı sonrası teröre tepki göstererek yürüyüş yaptılar. Yazmış oldukları "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez", Polisimizin Yanındayız" dövizleri ve Türk Bayrakları ile Çıldır Meslek Yüksek okulundan Çıldır Emniyet Amirliğine kadar sloganlarla yürüyen öğrenciler, burada emniyet mensuplarını ziyaret ettiler.

Çıldır Meslek Yüksek okulu öğrencileri adına açıklama yapan Doğukan Aydemir "İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehitlik mertebesine ulaşan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm Polis Teşkilatımızın ve Ülkemizin başı sağ olsun. Bizler gençler, öğrenciler olarak her zaman polisimizin, emniyet kuvvetlerimizin yanındayız. O kalleş hainler asla başarılı olamayacaklar, Türk milletine asla diz çöktüremeyecekler" dedi.

Öğrencilerin kendilerini ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını belirten emniyet mensupları "Genç öğrenci kardeşlerimiz emniyetimizi ziyaret ederek bizlere moral ve destek verdiler. Bugün bu vatanın vatanseverlerle dolu olduğunu görmek, vatan hainlerinin karşısında olduklarını görmek, bizi çalışırken daha da motive ediyor. Allah vatanını seven ve bizlerin yanında olan herkesten razı olsun" dediler.
Kaynak: İHA