Bilecik Valisi Belediye Başkanlarıyla Buluştu

Bilecik Valisi Süleyman Elban başkanlığında belediye başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik Valisi Belediye Başkanlarıyla Buluştu
Üçüncüsü Bozüyük ilçesinde düzenlenen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman katıldı.

İstişare toplantılarında, Bilecik ve ilçelerinde yaşayan halkın menfaatine olacak konuların ele alındığını belirten Vali Elban, ’’Burada ilimizin faydasına olabilecek çalışmaları ve hizmetleri değerlendiriyoruz. İlimizle ilgili sorunlar istekler dile getiriliyor ve çözüm yolları aranıyor. Belediye Başkanlarımızın birbiriyle görüş alışverişinde bulunması ve tecrübelerini paylaşmaları toplantıların daha faydalı ve verimli olmasına vesile oluyor. Amacımız Bilecik halkına hizmet etmek’’ dedi.

Toplantı sonrası, Vali Elban ve belediye başkanları, İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Vodafone Arena yakınında düzenlenen terör saldırısını kınayarak, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.
Kaynak: İHA