Ayın Personellerine Teşekkür Belgesi

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde performanslara göre belirlenen ayın personelleri ödüllendirildi. Özverili çalışmaları ve yüksek performanslarından dolayı 13 personele teşekkür belgesi verildi.

Ayın Personellerine Teşekkür Belgesi
Diyarbakır’ın hasta yükünün büyük bir bölümünü üstlenen Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde ayın personelleri belirlendi. Bir ay içerisinde göstermiş oldukları performanstan dolayı personeller Nevzat Şahin, Yusuf Yılmaz, Necati Alptekin, Ali Doğan Yolcu, Enes Demir, Aytek Saruhanoğlu, Leyla Aksoy, Sara Saklım, Aycan Korkmazoğlu, Ender Kaya, Talya Öztek, Berrin Kaya, Orhan Gökalp’a Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ek bina İmza Yetkilisi ve Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur’un teklifi üzerine hastane yöneticisi Op. Dr. Şenol Gedik tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gedik, teşekkür belgesinin yanı sıra personellerin ödüllendirileceğini ve bundan sonraki aylarda da çalışanların motivasyonunu yükseltmek amacı ile ayın personellerinin seçileceği duyuruldu. Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Şenol Gedik, “Biz personellerimizin motivasyonunu artırmak ve halkımıza en güzel hizmeti sunmak adına her ay düzenli olarak ayın personellerini seçiyor ve kendilerine teşekkür belgelerini ve ödüllerini veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bu ayın personelleri olarak seçilen 13 arkadaşımızı ayrı ayrı tebrik ediyor ve kendilerine halkımıza karşı iyi hizmet sundukları için teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum, hastanemiz için çok güzel çalışmalar sergilediler. Tabiki de bu çalışmaları karşılıksız kalmayacaktır. Kendilerini motive etmek adına teşekkür belgesi ve ödüllerini veriyoruz. Bu yaptığımız uygulama diğer personellerimize de örnek oluyor” dedi.

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi SSK Ek Bina Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur ise, çalışan personelleri için bir teşekkür belgesi vermeyi uygun gördüklerini söyledi.

Beybur, "Çok güzel çalışmalar yaparak halkımızın ve hastalarımızın sorunlarını çözerek ellerinden geleni yapan arkadaşları ödüllendirmek istedik. Bizler için kim güzel hizmet yaparsa işini takip ederse bizler de çalışan personellerimizi böyle teşekkür belgesi ile onurlandırmanın teşvik edici olduğunu düşündük. Ben de Sayın başhekimimiz Op. Dr. Şenol Gedik beye ve çalışan personellerimize teşekkür ediyorum. Çalışan personellerimize teşekkür belgesi vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Teşekkür belgesi almaya hak kazanan personeller adına konuşan Orhan Gökalp, bu belgenin kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Gökalp, "Bu teşekkür belgesi bizi mutlu etmenin yanı sıra bizler için çok önemli manevi değer taşımaktadır. Hastalarımıza ve hastanemize güzel hizmet için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Çok sevinçliyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA