Aydın MHP Şehitler İçin Lokma Döktürdü, Polislere Taziye Ziyaretinde Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı, şehitler için lokma döktürüp görevi başındaki çevik kuvvet ekiplerine taziye ziyaretinde bulundu.

Aydın MHP Şehitler İçin Lokma Döktürdü, Polislere Taziye Ziyaretinde Bulundu


Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, il ve ilçe yöneticileri tarafından şehitler için dualar ile başlanan lokma dağıtımına, Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Mesut Gümüş, 23. Dönem Milletvekili Recep Taner ve vatandaş katıldı.



MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan konuya ilişkin yaptığı açıklamasında,”Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri hunhar ve hayâsız eylemlerine bir yenisini daha eklemişlerdir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar imha edileceklerdir. Terör bir insanlık suçudur. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrettedir. Milli birlik ve dayanışma bağlarını daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi bilinmelidir.İstanbul Beşiktaş’ta iki ayrı şekilde meydana gelen terör saldırısından duyduğum derin üzüntüyü bildiriyor, terörizmi şiddetle lanetliyorum.Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum” dedi.



Lokma dökümü devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca, Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Mesut Gümüş, Aydın Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekibine taziye ziyaretinde bulundu.
Kaynak: İHA