ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Karadağ Atandı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Emrah Karadağ atandı.

ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Karadağ Atandı
Açıklamalarda bulunan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye genelindeki 8 il temsilcilik bünyesinde oluşturulan gençlik kollarının birlikte hareket edebilmeleri için yıllarca Nahcıvan Özerk Cumhuriyeti temsilciliği görevini yürüten Emrah Karadağ’ı ASİMDER Gençlik Kolları Genel Başkanlığına atadıklarını söyledi.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, “Ülke içerisindeki il ve bölge temsilciliklerimiz bünyesinde oluşturduğumuz gençlik kolları başkanlıklarının Türkiye genelinde yaptığımız eylem ve faaliyetlerin organizesinde yaşadığımız bazı aksaklıklar nedeniyle ASİMDER Genel Merkezi olarak, tek elden koordinatörlüğünün yapılması için yıllarca Nahcıvan Özerk Cumhuriyetinde temsilciliğimizi yürüten Emrah Karadağ’ın atamasını yaptık” dedi.

Teşkilat olarak ülke içerisinde 81 ilde örgütlenme ve her bölgeye müfettiş atama kararı aldıklarını belirten Gülbey, “ASİMDER olarak ülke içerisinde örgütlenmemizi tamamlayıp her bölgeye de birer müfettiş ataması yapacağız. Artık bu yalan makinesine dönmüş Ermeni lobisinin yalanlarına son vermek için topyekun örgütlenip çalışmamız şart olmuştur. Bu örgütlenmeye gençlik kollarıyla başladık. Yakın zamanda yurtdışındaki oluşum ve ortak faaliyet protokolü yapacağımız teşkilatlarla görüşmeler yapmak için yurtdışına ziyaretlerimiz olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA