Akyazı Kent Konseyi Yürütme Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Akyazı Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısını Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan başkanlığında gerçekleştirdi.

Akyazı Kent Konseyi Yürütme Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
Kuzuluk Belediye binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Akyazı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Akyazı Kent Konseyi Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Durmuş, Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar, Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürlüğünden Cengiz Bilgin, Akyazı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Üstün, Belediye Meclis Üyeleri Âlim Gül ve A. Hikmet Kurt, Avukat Fatih Kır, İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz katıldı.

Toplantıda Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından Akyazı Kent Konseyi Genel Sekreterliğine oy birliği ile Yasemin Özyiğit getirildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısı kınanarak başlanan toplantı, Genel Sekreter seçiminden sonra, bir sonraki Genel Kurulun 17 Ocak 2017 Salı günü gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Gerçekleşecek olan kurulda Kadın, Gençlik-Çocuk, Engelli ve Spor Meclislerinin oluşturulması kararlaştırıldı. Gündem dışında ise toplantının en önemli maddesi; Akyazı’ya getirilecek olan fakültelerle ilgiliydi. Konuyu ciddiyetle takip eden konsey üyeleri Akyazı’ya önemli 2 veya 3 fakültenin gelmesi için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA