Serdar Tuncer Talas'ta Gençlerle Buluşacak

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Serdar Tuncer ile “Kalbe Düşünce" programlarının ilkinin ‘Gençlik’ konulu programla başlayacağını belirtti.

Serdar Tuncer Talas'ta Gençlerle Buluşacak
Talas Belediyesi kültür sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçen yıl Kayserililerin yoğun ilgi gösterdiği Serdar Tuncer ile Kalbe Düşünce programları farklı temalarla yeniden başladı.

Gençlik Kalbe Düşünce programının 16 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Sabancı Kültür Sitesinde başlayacağını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Serdar Tuncer sevenlerini bu Cuma Sabancı Kültür Sitesi’ne bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl farklı konularla Serdar Tuncer sevenlerimizi kendisiyle buluşturmuştuk. Prof. Dr. Şair- Yazar Nurullah Genç ile birlikte ‘Gençlik Kalbe Düşünce’ konulu programımızda sohbetler yapacağız, şiirler okuyacağız. Gençlik başımızın tacı. Geçtiğimiz yıl Nurullah Hocamızı yine konuk etmiştik. Tadı damağımızda kalmıştı. Yine Serdar Tuncer ile birlikte bu yılın ilk programına başlıyoruz. Çok güzel bir program olacağını düşünüyorum. İnşallah bütün Kayserili ve Talaslı hemşehrilerimizi programımıza bekliyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA