Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beşiktaş'ta Şehitleri Andı

Beşiktaş’ta terör saldırısının gerçekleştiği yere karanfil bırakarak, şehitler için dua eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bu topraklar başkasına yar olmayacak. Anadolu toprakları bölünmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne diz çöktüremeyecekler, bizi parçalayamayacaklar” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beşiktaş'ta Şehitleri Andı
Sancaktepe Belediye Başkanı ve aynı zamanda Sivas Platformu Başkanı da olan İsmail Erdem, Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısının gerçekleştiği yere gelerek, karanfil bıraktı. Kur’an-ı Kerim’in okunduğu anma töreninde şehitler için dualar edildi.

Şehitler için dua eden Başkan Erdem, “Biz Türk milleti olarak tarih boyu bağımsızlığımız uğruna büyük destanlar yazdık, yine yazıyoruz, yine yazacağız. Bu topraklar başkasına yar olmayacak. Anadolu toprakları bölünmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne diz çöktüremeyecekler, bizi parçalayamayacaklar. Buna hevesleri olanların hevesleri kursaklarında kalacak. Ama maşaları da şunları iyi bilsinler, bu Anadolu toprakları onların leşini bile kabul etmeyecek. Onun için biz diyoruz ki aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Gazilerimize, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Fatih Sultan Mehmet’in bize emaneti olan İstanbul kıyamete kadar Müslüman Türk milletinin toprağı olacaktır. Başımız dik, onurluyuz, gururluyuz” dedi.

Başkan İsmail Erdem ve beraberindekiler şehitler için hep birlikte dua etti.
Kaynak: İHA