Sağlık Kurumları Şehitlik Köşesine Gül Bıraktı

Adana’daki sağlık kurumlarının müdürleri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek şehitlik köşesine gül bırakıp, "Polisimin yanındayım" mesajı verdi.

Sağlık Kurumları Şehitlik Köşesine Gül Bıraktı
Geçen cumartesi günü İstanbul’da "şehitler tepesin"deki çifte bombalı saldırıda şehit olan 38’i polis 44 kişinin şehit olmasının ardından Türkiye genelinde "Polisimin yanındayım" kampanyası başlatıldı.

Bu nedenle Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Alper Acil, Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Özer, Özsoy ve Acil çevik kuvvetteki şehitlik köşesine gül bırakıp dua etti. Müdürleri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğün’nden sorumlu Adana İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Türokğlu kabul etti. Özer, şehitlik köşesindeki şeref defterine de duygularını yazdı. Özer, "Bakanlığımızın taziye dileklerini arz etmeye geldik. Milletimiz ve devletimizin bekası ebediyen devam edecektir, şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Biz 24 saat gece gündüz demeden iki kurum olarak tüm gücümüzle vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Emniyet görevlilerimizde en iyi şekilde huzur ve güveni sağlamak için mücadele ediyorlar. Elbette ki bugünlerde geçecek çocuklarımıza mutlu ve güçlü bir Türkiye bırakacağız" dedi.

Ziyaret sonrası çevik kuvvet ve müdürler "polisimin yanındayım" diyerek toplu fotoğraf çektirdi.
Kaynak: İHA