Nusaybin'de Terör Mağduru Çocuklara Giyim Yardımı

Merkezi İstanbul'da bulunan Gönül Bahçesi Gençlik Platformu, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki 3 bin çocuğa giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 3 bin çocuğa giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Merkezi İstanbul'da bulunan Gönül Bahçesi Gençlik Platformu'nca gönderilen yardım malzemeleri, Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğünce daha önce okullarda belirlenen öğrencilere dağıtıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin yaptığı açıklamada, yardımların bizzat platform üyeleri tarafından dağıtıldığını söyledi.

Hayırseverlerin sıkıntılı dönemde öğrencilere destek olduğunu vurgulayarak, 'Platform üyeleri bizzat ilçemize gelerek yardımları dağıttı. Emeği geçenlere şahsım ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum.' dedi.

Platform temsilcisi Fikret Gül ise 3 bin çocuğa mont, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirterek, 'İstanbul'da ikamet eden 15 gönüllü ile Nusaybin'e geldik. Nusaybin'in desteğe ihtiyacının olduğunu gördük. Buraya gelmekten, bu öğrencilerimizle buluşmaktan memnun olduk. İnşallah başka arkadaşlara da destek oluruz. Yardımımız sürecek.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA