Niğde Belediyesi'nden Miniklere Sürpriz

Niğde Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla il genelinde 7 bin öğrenciye diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Niğde Belediyesi'nden Miniklere Sürpriz
Çocuklara erken yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak amacıyla Niğde Belediyesi, Niğde merkez ve merkeze bağlı tüm ilkokulların birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Öğrencilerin eğitimi konusunda hiçbir desteği esirgemeyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan miniklere sürprizler yapmayı da ihmal etmiyor. Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulunda düzenlenen Kariyer Günleri’ne konuk olan Akdoğan, Kanuni Sultan Süleyman anaokulu öğrencilerine diş macununu ve diş fırçasını bizzat kendisi dağıttı.

Çocuklarda ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmek amacıyla diş macunu ve diş fırçası dağıttıklarını söyleyen Akdoğan, ‘’ Minik yavrularımıza ağız sağlığının bu yaşlarda aşılanması ve alışkanlık haline getirilmesi gerekir. Bu konuda bizde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için uğraşıyoruz. Tek amacımız geleceğe sağlıkla ve güvenle bakabilen yeni nesiller yetiştirmektir.’’ dedi.

Kaynak: İHA