Melikgazi'de Yol Çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nda yol kot farkı ve asfalt çalışmasının tamamlandığını ifade etti.

Sultan Abdülhamit Han Bulvarı’nın altyapısı ve istinat duvarlarının tamamlandığını, üst yapısında kot farkının giderildiğini, orta refüj ve elektrik hatlarının döşendiğini aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

'Şehrimizin en önemli ana arterlerinden birisini hayata geçiriyoruz. 60 iş makinesi ile ekiplerimiz gece gündüz demeden gayretli bir çalışma sergiliyor. Melikgazi Belediyesi olarak amacımız, özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmektir. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne Osman Kavuncu ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarları'na ilaveten üçüncü bir yol olarak 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkisini birbirine bağlayan 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde yeni bir yol açıyoruz. Sultan Abdülhamid Han Bulvarı yeni planlama ile Şehit Mehmet Tansel Caddesi’ne de bağlanacak. Yol kotu tamamlandı. İstinat duvarları yapıldı. Altyapı çalışması tamamlandı. En son olarak asfaltlama çalışmasına başlanıldı. Şehrimize, ilçemize ve çok değerli, yüz akımız sanayicilerimize şimdiden hayırlı olsun.'

Kaynak: AA