Kumluca'dan Halep'e 7 Bin 400 TL Destek Var

Antalya’nın Kumluca İlçesinde Kardeşlik ve Dostluk Derneği (Kar-Dost-Der) tarafından geliri Suriye’nin Halep Şehrinde yaşayan savaş mağdurlarına gönderilmek üzere kermes düzenlendi.

Kumluca'dan Halep'e 7 Bin 400 TL Destek Var
Kumluca’da Kardeşlik ve Dostluk Derneğinin öncülüğünde kurulan İnsan vakfı aracılığıyla organize edilen ‘Halep Ağlıyor’ kampanyası çerçevesinde düzenlenen Kermeste Halep Şehrine gönderilecek 50 TIR Yardıma destek olmak amacıyla yaklaşık 7 Bin 400 TL toplandı. Kermeste kadınların yaptıkları gözleme, börek ve bohçalar satıldı. İnsan Vakfının, Halep için başlattığı yardım kampanyasıyla Halep’e 50 TIR insani yardım malzemesi ulaştırmayı hedeflediği yardım kampanyasına Kumluca halkından kermesle destek geldi.

Dernek Başkanı Niyazi Yılmaz, “Bu çaresiz insanlara yalnız olmadıklarını, onlar için seferber olan din kardeşlerinin bulunduğunu hatırlatmak için İnsan ve Medeniyet Hareketi Kumluca Temsilciliği (İMH) ile Kardeşlik ve Dostluk Derneği olarak gerçekleştirdiğimiz kermesimize katkı ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: İHA