Kula'da Siyasi Parti Başkanlarından Emniyete Ziyaret

Manisa’nın Kula ilçesinde AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır, İstanbul Beşiktaş’taki saldırıda şehit düşen emniyet mensupları için İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Kula'da Siyasi Parti Başkanlarından Emniyete Ziyaret
Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette siyasi parti başkanları, terör saldırılarını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Türkiye üzerinde oynanan planların asla amacına ulaşamayacağını belirterek, "Farklı isimler altında faaliyet gösteren, ama hepsinin de amacı aynı olan terör örgütleri sadece birer piyondur.

Asıl mesele, 15 Temmuz’da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf etmiş yeniden ayağa kalkarak, güçlenen, dostlarının umudu hâline dönüşen Türkiye’yi, kendi akıllarınca sindirme meselesidir." dedi.

CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Çakır da emniyet müdürü Meletlioğlu’na taziyelerini ileterek, hiçbir terör saldırısının ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozamayacağını söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Hakan Meletlioğlu, taziyeye gelen siyasi pati başkanlarına teşekkür ederek, “ Teröre karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bizler vatanımız uğruna canımızı vermeye hazırız." diye konuştu.

Kaynak: İHA