Kaymakam Sevgisi Köylüye Klip Y

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyü sakinleri, beyin ameliyatı geçiren Ulukışla Kaymakamı Hacı Ferhat Atar'a moral olması için klip hazırladı.

Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyü sakinleri, beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan Ulukışla Kaymakamı Hacı Ferhat Atar'a destek olmak amacıyla klip çekti.

Yaklaşık bir ay önce rahatsızlanan Atar, Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Beyninde tümör tespit edilen Atar, Adana'da bir özel hastaneye sevk edildi. Burada yapılan beyin ameliyatı sonrası Atar'ın tedavisi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde devam etti. Bir süre önce taburcu edilen Atar'ın tedavi süreci devam ediliyor.

Kaymakamı zor günlerinde unutmayan Çiftehan köyü halkı da Atar'a destek olmak ve sevgilerini ifade etmek için video klip hazırladı. Klipte öğretmen, öğrenci, esnaf, sağlıkçılar ve vatandaşlar Atar'a iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Köyün muhtarı Bülent Meral, Kaymakam Atar'ı çok sevdiklerini dile getirerek, 'Kaymakamımız Ferhat Atar bir rahatsızlık geçirdi. Çiftehan halkı olarak bir klip hazırladık. Tüm esnafımız, öğrencilerimiz ve memurlarımızın tamamı katıldı. Hastalığını biran önce atlatıp tekrar aramıza dönmesi için hazırladık. Geçmiş olsun dileklerimiz iletiyoruz. Atar'ın sadece Çiftehan'da, Ulukışla'da değil, Niğde hatta başka illerimizdeki vatandaşlarda da yeri çok ayrı. Biz onu çok seviyoruz.' şeklinde konuştu.

-Yılın kaymakamı seçilmişti

Evli ve bir çocuk babası olan Atar, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Ulukışla ilçesinde, İçişleri Bakanlığı, İdarecinin Sesi Dergisi tarafından 925 kaymakam ve 400 vali yardımcısı arasından 2015'te 'yılın kaymakamı' seçilmişti.

Kaynak: AA