İzmir Hamsi Şöleni'nden Barış Mesajları

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından düzenlenen 9. Karşıyaka Hamsi Şöleni’nde barış ve birliktelik mesajı verildi. Karşıyaka Belediyesi’nin desteği ve İZFAR Organizasyon’un işbirliği ile Bostanlı Pazaryeri’nde düzenlenen organizasyon kapsamında pazar günü yapılması planlanan konser ve etkinlikler iptal edilerek, yalnızca katılımcılara hamsi ikramı yapıldı.

İzmir Hamsi Şöleni'nden Barış Mesajları


Başkanlarından anlamlı mesaj

Ülkede yaşanan terör olaylarından dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getiren KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu, "Bizlerin bu festivali düzenlemekteki amacı birlik ve beraberliğin sağlanması iken, ülkemizde böyle bir olay yaşanması bizleri derinden etkiledi. Olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Bu yıl 9’uncusu düzenlediğimiz Hamsi Şöleni’mizde bu sebeple müzik ve dans içeren etkinliklerimizi iptal ettik. Bu yıl burada barış için bir araya geldiğimiz etkinliğimize katkılarından dolayı Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a da teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

İZFAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Öncel ise şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülke olarak büyük bir yas içinde olmamız sebebiyle etkinliğimiz için planladığımız konser ve dansları iptal ettik. Buna rağmen halkımızın gösterdiği yoğun ilgi için de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu yıl da birlik, beraberlik ve barış dileklerimizi yeniliyoruz."
Kaynak: İHA