İlkokulda Kütüphane Açılışı

MUŞ – Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Erentepe beldesindeki Kardelen İlkokulunun öğretmen, öğrenci ve velilerinin katkılarıyla oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

İlkokulda Kütüphane Açılışı
Kütüphanenin açılışına Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Şube Müdürü Metin Aral, Erentepe Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Salih Ata, Erentepe Belediye Başkanı Mehmet Tanrıverdi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul müdürü, öğretmenler ve velilerin yaptığı çalışma ile iki bin adet kitap ile donatılan kütüphanenin öğrencilerin okuma saatlerinde kullanılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, öğrencilerin bilgilerine bilgi katan, ufuklarını genişletilen bu çalışmadan dolayı emeği geçenleri tebrik ettiğini söyledi.

Öğrencilerin daha fazla araştırma yapabilmesi ve kaynak zenginliği oluşturabilmek açısında kütüphanenin güzel fırsatlar sunduğunu belirten Edip, “Bizim çocuklarımızdan beklediğimiz, zamanlarını boşa harcamamalarıdır. Çocukların her an her şeyden haberdar olup, teknoloji çağında bütün imkânları kullanarak, dünyada kendilerini ispatlamaları açısından onlara güzel ortamlar hazırlamamız çok önemlidir. Kütüphaneler, çocuklarımızın en büyük yardımcılarıdır. Kıymetini bilsinler. Kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından kütüphanenin açılışı yapılarak, raflardaki kitaplar incelendi.
Kaynak: İHA