Hüsnü Mahalli gözaltında

Gazeteci yazar Mahalli'nin İstanbul'daki evinde polisin arama yaptığı bildirildi. Mahalli'nin, aramanın ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Hüsnü Mahalli gözaltında
Hüsnü Mahalli gözaltında
Halep'te katledilen masum insanları hedef alıp bu durumu eleştiren gazetecilere de hakaret eden sözde Suriye uzmanı Yurt gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli gözaltına alındı
Halep'te katledilen masum insanlara saldırıp bu mağduriyeti haber yapan Gazetecileri hedef alan sözde Suriye uzmanı ve Yurt Gazetesi yazarı Hüsnü Mahalli gözaltına alındı.

Türk milletini alenen aşağılamak suçu kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hakkında gözaltı kararı çıkarılan Mahalli'nin evinde gözaltına alındı. Mahalli'nin Üsküdar'daki adresinde Nöbetçi aSulh Ceza Hakimliği kararı ile arama yapıldığı öğrenildi.

KATLİAMI KUTLAMIŞTI


Hüsnü Mahalli, Twitter'da "Beş Körfez ülkesi 20 aydır Yemen'e saldırıyor ama medyada bir tek haber yok. Suriye ordusu Halep'i teröristlerden temizliyor medyada kıyamet! Libya'da 4 yıldır herkes herkesi boğazlıyor boğazlattırılıyor medyada haber yok. Suriye ordusu Halep'i katillerden temizliyor medyada kıyamet!" diye yazmıştı