Halep'e Yardım Kampanyası

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde İnsani Yardım Hareketi Derneği tarafından Halep kentinde yaşayanlara yönelik yardım kampanyası başlatıldı.

Halep'e Yardım Kampanyası
Yardım kampanyası ile ilgili bilgi veren İnsani Yardım Hareketi Derneği Gönüllüsü Hüseyin Ali Çelik, kampanyaya herkesin duyarlık göstermesini istedi.

Suriye’de insanlık trajedisi yaşandığını ifade eden İnsani Yardım Hareketi Derneği Gönüllüsü Çelik, "Müslüman kardeşlerimiz egemen güçlerin enerji savaşları için adeta ölüme terk edilmiş durumdadır. Her gün çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden yüzlerce insan bombalarla can vermektedir. Masum çocukların bedenleri bombalarla parçalanmakta, şayet kurtulursa açlıktan ölmektedir. Müslüman kardeşlerimiz aç iken bizler tok yatamayız. Bu çığlığa kulak verelim. İlçemizde başlattığımız un kampanyası Halep’teki kardeşlerimizin acılarına bir nebze olsun azaltmak istiyoruz. Halep’teki kardeşlerimizi aç, susuz bırakamayız. İnşallah Halep’teki kardeşlerimizin derdine çare olmaya çalışacağız. Un kampanyası Perşembe gününe kadar devam edecektir. Yardımlar Mahalle ve köy muhtarlarınca toplanmaktadır. Yardım kampanyasına destek veren halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA