Hakkari'de İş Yeri Açılışı

Hakkari’de yöresel yemek ve kahvaltı çeşitlerinin de bulunduğu “Öz Bulgurr King” adı altında bir iş yeri hizmete açıldı.

Hakkari'de İş Yeri Açılışı
Altay Caddesi PTT bitişiği Boyar Apartmanında görkemli bir törenle hizmete açılan “Öz Bulgurr King”, yaklaşık bin kişiye yemek ikramında bulundu. Self servisle hizmet verilen iş yerinde davetliler yemek almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Hakkari’nin yöresel kilimleriyle süslenen iş yeri, davetlilerin büyük beğenisini topladı.

İş yerinin açılış kurdelesini il genel meclis üyesi Abdullah Adıyaman ile kanaat önderi H. Yusuf Adıyaman birlikte kestiler. Açılışa katılan Adıyaman, yeni iş yerinin Hakkari için hayırlı olmasını diledi.

Genç girişimci ve iş yeri sahibi İsmail Adıyaman ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, yeni iş yerinde 12 kişiyi istihdam ettiğini söyledi.

Adıyaman, “Yaklaşık 10 yıldır bu sektörde hizmet veriyorum. İş yerimin ismini ‘Burger King’ isminden esinlenerek ‘Öz Bulgurr King’ olarak değiştirip yeni bir konsept geliştirdim. İş yerimizde ızgara çeşitleri ile Hakkari’nin yöresel yemekleri ve kahvaltı çeşitleri bulunuyor. Ev ve iş yerlerine paket servisimiz var. İş yerimiz hijyenik ve fiyatları uygundur” diye konuştu.

Kaynak: İHA