Elit World Van Otel'de Spor Ve Havuz Keyfi

Elite World Van Otel’in yüzme havuzu ve spor merkezi, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Elit World Van Otel'de Spor Ve Havuz Keyfi
Van’ın beş yıldızlı otellerinden Elite World Van Hotel; konaklama, toplantı salonları ve düzenlediği özel günlerin yanı sıra spor merkezi ve havuzuyla da vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor. Açıldığı günden beri tek amaçlarının vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek olduğunu belirten Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, bu kapsamda tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Haftanın 7 günü saat 07.00 ila 22.00 arasında hizmet veren spor merkezinin yanı sıra Türk hamamı, sauna, buhar odası, spor salonu ve havuzun da yine vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade eden Aksoy, “Türk hamamı hariç, diğer bütün merkezleri bay bayan beraber kullanıyor. Bunun yanında otelimizde saat 11.00 ila 21.30 arasında Balili masözlerimiz tarafından yapılan masaj ile müşterilerimiz günün yorgunluğunu üzerinden atma fırsatı buluyor. Tüm bu hizmetlerimizi uygun paket şeklinde müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

Vatandaşların özellikle spor merkezine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Aksoy, “Spor merkezimizde koşu bantları, eliptik ve yatay bisikletler, bench press, sırt, karın ve bacak egzersiz makineleri ile ağırlık istasyonları bulunmaktadır. Bizler Elite World ailesi olarak tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için spor yapmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA