'Bu Oyun Oynanacak', İzleyiciyle Buluşacak

Senaryosunu Emrah Aktürk'ün yazdığı tiyatro oyununun prömiyeri, Şubat 2017'de gerçekleştirilecek.

Senaryosunu Emrah Aktürk'ün yazdığı 'Bu Oyun Oynanacak' isimli tiyatro oyununun prömiyeri, Şubat 2017'de gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, müzikleri Cem İdiz imzası taşıyan tiyatro oyunu, Ayvalık Yeni Sahne Kabare Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

Oyunun kadrosunda, Serhat Özcan, Reha Özcan, Berrin Arısoy ve Taner Rumeli yer alıyor.

Ayvalık Yeni Sahne Kabare Sanat Yönetmeni Serhat Özcan, yeni bir oluşum içerisinde olduklarını belirterek, 'Güzel bir kadromuz var, çok da güzel bir sahne yapıyoruz. Oyunumuzu düzenli aralıklarla Ayvalık'ta sergileyeceğiz ancak sadece burada olmayacak, yurt içinde ve yurt dışına turneler gerçekleştireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Özcan, Ayvalık'ın dünyanın kültür başkenti olabilecek potansiyele sahip olduğunu ve doğru adımlar atıldığında bunun açığa çıkarılabileceğine işaret ederek, 'Ekibimizin heyecanı, bakış açısı ve arzusu doğrultusunda bir oyun ararken Reha Özcan'ın önerisiyle 'Bu Oyun Oynanacak' metnini okudum, oyun beni çok heyecanlandırınca 'Bu oyun oynanmalı' dedim ve başladık. Yanımıza yıllardır canımız olan Berrin Arısoy'u ve genç kardeşlerimiz Taner Rumeli ve yazarımız Emrah Aktürk'ü de alarak bir yola giriştik, müziklerimizi yapması için duayen Cem İdiz ile anlaştık. Yolumuz meşakkatli ancak sonu apaydınlık görünen bir yol.' değerlendirmesinde bulundu.

Reha Özcan da yıllar sonra ağabeyi ile aynı sahnede olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirterek, 'Güzel bir ekip olduk, güzel bir oyun olacak. Hep daha iyisini yapmak isteyen bir ekibiz, bu şiarla çalışmaya devam edeceğiz.' görüşlerini paylaştı.
Kaynak: AA