Belediye Başkanlarından Polise Karanfilli Destek

İstanbul’da yaşanan terör saldırısının ardından Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki belediye başkanları polise karanfil dağıtarak destek verdi.

Belediye Başkanlarından Polise Karanfilli Destek
Kahta ilçe Belediye Başkanvekili Hamza Özer, Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ilçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette polislere karanfil veren başkanlar yalnız olmadıklarını belirterek taziyelerini sundu. Ziyarette yer alan Kahta ilçe Belediye Başkanvekili Hamza Özer, Türkiye’de bir kaos ortamının oluşturulmak istenildiğini belirterek, “Ülkemiz çok kötü bir süreçten geçiyor. Halkımızın birlik ve beraberliği, bu ülkemiz için düzenlenen planları bozacağına inanıyoruz. Bu ülkemizin toprakları kolayca elde edilmiş topraklar değildir. Çanakkale bunun bir örneğidir. Halkımız hiçbir zaman esareti kabul etmiş bir toplum değildir. Ülkemiz üzerinde tezgahlanan oyunları milletimiz boşa çıkaracaktır. Birlik ve beraberliğimiz oynanan bu oyunları bozacaktır. Gereken cezaları verilecektir. İnşallah bu son saldırı olur. Biz bu tür saldırıları lanetliyoruz” dedi.

Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ise konuşmasında, “Ne zamanki devlet olarak ayağa kalktık bizde varız dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan dünya dörtten büyüktür dedi.

Bunlar tahammül edemedi. Her konuda başarı gösterdik. Onlar Türkiye’nin bu başarasını çekemediler. Bizim onlara mahkum olmamızı istiyorlardı. Tabi bizde devletimizin büyükleriyle eğilmedik. Diz çökmedik kendilerine. Onun için, dış güçlerin taşeronluğunu yapanlar bu eyleme başvuruyorlar. Ama biz inşallah birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Her zaman devletimizin yanında olacağız. Allah o günleri bir daha göstermesin” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kahta ilçe Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan, teröre karşı yılmayacaklarını ve terörle mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA