Başkandan Polise Moral

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısına sert tepki göstererek, “Sırtlarını teröre ve teröriste dayayan hainler bunun karşılığını en kısa sürede en ağır biçimde alacaklardır” dedi.

Başkandan Polise Moral
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne moral ziyaretinde bulundu. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyarette, başkan yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti. Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Erol Boyraz ile görüşen Başkan Engin Tekintaş, başsağlığı dileğinde bulunarak, “Öncelikle bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimiz ve diğer yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bu hainlere yardım edenler, sırtlarını teröre ve teröristlere dayayan hainler, kalleşler şunu iyi bilmelidir ki, bu cennet vatanımızın huzurunu bozamayacaklar. Sırtlarını teröre ve teröriste dayayan hainler bunun karşılığını en kısa sürede en ağır biçimde alacaklardır. Altınordu Belediyesi olarak Emniyet Teşkilatımızın her daim yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Erol Boyraz, "Ülkemiz üzerinde haince planları olanların bu planlarını gerçekleştiremeyecekler. Emniyet Teşkilatları olarak dün olduğu gibi bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Kaynak: İHA