Başkan Çelik'ten Park Alanlarında İnceleme

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Dilşikar Mahallesi 905 sokakta yapımı devam eden park alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Çelik'ten Park Alanlarında İnceleme
Şehzadeler Belediyesi, şehirde ki atıl durumda bulunan alanları hayata kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dilşikar Mahallesi 905 sokakta bulunan atıl durumdaki arsada çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi, yeni bir park alanı yaparak mahalle halkının rahatça vakit geçire bileceği bir sosyal alanı hayata kazandırdı. Mahalle halkının talebi üzerine başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Belediyemizce yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Daha önce mahallemize yapmış olduğumuz Dilşikar Mahallemizde bir ziyarette Muhtarımız bize mezbelelik durumda olan bu alanı göstermişti. Burada mahalle halkımızın vakit geçirebileceği, çocuklarını oynatabileceği bir park alanına ihtiyaç vardı. Bu atıl alanın park alanına dönüştürmek için gerekli olan projemizi hazırladık. Bu alanda bir çocuk oyun grubu zaten vardı. Şimdi de fitness spor aletlerinin montajı yapılacak. Parkın çevresine oturma banklarının montajını yaparak halkımızın oturabilecekleri alanları oluşturduk ve peyzaj çalışmalarımızı tamamladık ve inşallah kısa bir süre içiresinde hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Bu güzel park alanımızın Dilşikar Mahalle halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesinin yapmış olduğu çalışma ile Dilşikar Mahallesinin güzel bir park alanına kavuştuğunu belirten Dilşikar Mahalle Muhtarı İhsan Uyar “Dilşikar Mahalle halkımızın bu bölgede bir parka ihtiyacı vardı. Mahalle Muhtarlığı olarak park ihtiyacını Belediyemize ileterek bu alanda güzel bir alan yapılamasını istedik. Bu talebimiz ile sayın başkanımız bizzat ilgilendiler ve projenin yapılmasını sağladılar. Şehzadeler Belediyemize yağmış olduğu çalışma ile bu güzel park alanını mahallemize kazandırmış oldular. Dilşikar Mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız adına Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA