Başiskele'de Yol Açma Ve Bakım Çalışmaları Sürüyor

Başiskele Belediyesi ekipleri, ilçede yeni imar yolları açma çalışmalarına devam ederken bozulan yolların da bakımlarını yapıyor.

Başiskele'de Yol Açma Ve Bakım Çalışmaları Sürüyor
Mevcut yolların düzenlenerek iyileştirildiği ve yeni yol açımlarının gerçekleştiği Başiskele’de hizmetler sürüyor. Kış aylarında hava koşullarının uygun olduğu her anı en verimli şekilde değerlendiren ekipler ihtiyaç duyulan bölgelere talepler ve planlamalar doğrultusunda yeni yollar açıyor. Son olarak Körfez mahallesi Cevher Dudayev caddesi ve Yeşilyurt mahallesi Bahçıvan sokak üzerinde yeni bir yol açımı gerçekleştiren ekipler açtıkları yollara dolgu malzemesi serdi.

Öte yandan Başiskele Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda yapılan düzenlemelerin yanı sıra zarar gören yollarında bakım ve onarımları yapılıyor. Yoğun geçen yaz sezonun ardından vatandaşların ulaşım konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmaması için kış aylarında da büyük gayret gösteriliyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeniköy Merkez mahallesi Kirazlıbahçe caddesi yolunda bakım çalışması yapıldı. Ayrıca Sepetlipınar mahallesi Sanayi caddesinin bakım ve asfalt yama çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediye ekiplerinin desteği ile gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA