Anadolu'nun Akademisinde Güz Dönemi Sona Erdi

Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde bin’e yakın başvuru arasından akademik jürinin seçtiği katılımcılarla gerçekleştirilen güz dönemi sona erdi.

Anadolu'nun Akademisinde Güz Dönemi Sona Erdi
Altı haftalık güz dönemi boyunca birbirinden değerli isimlerin birikimlerini paylaştığı Fikir ve Sanat Akademisi’nde, Aybars Bora Kahyaoğlu, Ali Gemuhluoğlu, Ahmet Şahin, Ömür Ceylan, Nurullah Ardıç, Süleyman Seyfi Öğün, Rahmi Karakuş, Mehmet Genç, Suat Cebeci, Songül Ergün, Orhan Altuğ, M.Doğan Dikmen, Nevzat Yıldırım, Ali Vasfi Kurt, Ekmel Geçer, Mehmet Kaya ve Servet Kızılay katılımcılarla buluştu. Kültürel Çalışmalar, Sinema Sanatları, Müzik Akademisi, Edebi Çalışmalar, Geleneksel Sanatlar, Görsel Kültür ve Fotoğraf gibi 17 farklı ders programı ile katılımcılarına yeni ufuklar açan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi her dönem olduğu gibi bu dönem de öğrencilerine kendi alanlarında makale yazma ve sunum yapma imkanı sağlayacak.

Konu ile ilgili Akademi yetkililerinden yapılan açıklamada; Sosyal Bilimler alanında çalışmalarını sürdüren öğrencilerin farklı oturumlarda gerçekleştirecekleri sunumların, sonrasında bir araya getirilerek katılımcılarla paylaşılacağı belirtildi.
Kaynak: İHA