Üniversiteliler Polisin Acısını Paylaştı

Amasya’da bir grup üniversiteli, İstanbul’daki saldırıda meslektaşlarını teröre kurban eden polislere başsağlığı dileyip acılarını paylaştı.

Üniversiteliler Polisin Acısını Paylaştı
Türkiye Gençlik Vakfı üyesi üniversite öğrencileri, çok sayıda polisin ve sivilin şehit olduğu İstanbul’daki terör saldırısına tepki amacıyla Amasya Eğitim Fakültesi önünde basın açıklaması düzenledi.

Açıklamada, “Uzun bir zamandır ülkemiz üzerinde oynanan kahpe oyunlara bir yenisi Cumartesi gecesi eklenmiştir. Devletimize, polisimize ve tüm ülkemize karşı yapılan hain saldırıda 44 vatan evladı şehit düşmüştür. Bizim şehitlerimizin cennetle müjdelendiklerini ve cennette peygamberimize komşu olduklarını, hain odaklara hizmet edenlerin ölülerinin yerinin ise ebedi kalacakları cehennem olduğunu hatırlatarak şehitlerimizin ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Ellerine Türk bayraklarını alıp “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Bir ölürüz, bin diriliriz” sloganı atan gruptakiler daha sonra etrafta güvenlik önlemi alan polislerin yanına gidip sarılarak acılarını paylaşıp başsağlığı dilediler.
Kaynak: İHA