Özaltun'dan 'Kaldırım İşgali' Uyarısı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak kaldırım işgali yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Gül ile ilçe esnafı ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde işyeri sahiplerinden kaldırım işgali yapmamalarını isteyen Özaltun, zabıta ekiplerinin kaldırım işgali yapan esnafa yönelik çalışmalar yapacağı uyarısında bulundu.

Özaltun, bugüne kadar kaldırım işgalinden hiçbir esnafa cezai işlem yapmadıklarını ancak bundan sonraki süreçte bu duruma müsamaha göstermeyeceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

'Vatandaşlardan kaldırım işgalleri konusunda yoğun şikayet alıyoruz. Bu konuda yeni süreçte taviz vermemiz mümkün değil. Ziyaretimiz esnasında kaldırım işgali yapmayan çok sayıda esnafı görmemiz ise memnuniyetimizi artırdı. Esnafımızdan büyük bir çoğunluğu kaldırım işgali konusunda hassas ve duyarlı. Onlara teşekkür ediyoruz. İnşallah kaldırım işgali yapan esnaflarımız da sizin gibi olsun, sizleri örnek alsın. Bu ziyaretimizde, kaldırım işgali yapan esnafa yaşadığımız durumu anlatıp ikaz ediyoruz, bilgilendiriyoruz. Bizlerin işlerini kolaylaştırmasını kendilerinden özellikle istirham ediyoruz.'

Kaynak: AA