OTSO Meclis Başkanı Saçıkara Açıklaması

'Bu memleketin fabrikası, tüccarı ve esnafının ayakta kalabilmesi için vatandaşımızın tasarrufunun yanı sıra ticari hayata, alışverişe devam etmesi gerekiyor'.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Ali Saçıkara, memleketin fabrikasının, tüccarının ve esnafının ayakta kalabilmesi için vatandaşların tasarrufunun yanı sıra ticari hayata, alışverişe devam etmesi gerektiğini belirtti.

Saçıkara, OTSO salonunda gerçekleşen istişare toplantısında, Türk lirasına yönelmenin ekonomik gidişatın iyileşmesi için gerekli olduğunu söyledi.

Milletin geçmişte olduğu gibi ticarete, alışverişe devam etmesi gerektiğini ifade eden Saçıkara, 'Bu memleketin fabrikası, tüccarı ve esnafının ayakta kalabilmesi için vatandaşımızın tasarrufunun yanı sıra ticari hayata, alışverişe devam etmesi gerekiyor. Vatandaşımıza çağrımız, dövizlerini bankaya yatırmak yerine piyasada alışveriş ve ticaret yaparak değer kazanmasını sağlayalım. Milli değerlerimizle, milli kaynaklarımızla tasarruf yaparsak, bu değerde güç ve imkan bizim olur.' diye konuştu.
Kaynak: AA