İzmir Fuarı'nda Karaman Standı Yoğun İlgi Görüyor

Karaman Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ne katıldı.

İzmir Fuarı'nda Karaman Standı Yoğun İlgi Görüyor
Karaman Belediyesi, yerel, ulusal ve uluslararası birçok platformda Karaman’ın tanıtımına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce bu yıl 10’uncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’nde Karaman standı açtı. Fuar alanına gelen ziyaretçiler Karaman standına büyük ilgi gösterdi.

Fuarı değerlendiren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, “Karaman Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan’ın talimatları ile şehrimizin kültürünü ve tarihi zenginliklerini anlatmak amacı ile İzmir Fuarı’na katıldık. Fuarın açıldığı andan itibaren gelen ziyaretçiler Karaman standımıza yoğun ilgi gösterdi. Standımızda, Karaman’ın sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri, kent kültür yaşamını, önemli şahsiyetlerini en iyi şekilde anlatan yazılı ve görsel materyaller bulunuyor. Ayrıca 3 sanal şehir turu, dijital ortamda hazırlanan animasyonlar ve tanıtım filmleri ile şehrimizi anlatıyoruz. 3 gün sürece olan fuar boyunca Karaman’ımızı en iyi şekilde anlatmak için çaba gösteriyoruz. Bu gibi organizasyonlar Karaman’ın tanıtımı için son derece önemli” dedi.

Kaynak: İHA